Održavanje podova

Zadržavanje funkcije i estetike poda dugi niz godina


Održavanje podova

Zadržavanje funkcije i estetike poda dugi niz godinaOdržavanje podova

Investicija u postavljeni i obrađeni pod je prvi korak u dugoročnom korišćenju. U zavisnosti od vrste objekta i poda, potrebno je napraviti plan održavanja koji će omogućiti zadržavanje funkcije i estetike poda dugi niz godina.
Za podove koje smo mi postavili, nudimo plan održavanja u zavisnosti od potreba i željenog angažovanja korisnika.


odrzavanje podova

Primeri održavanja podova


Redovno održavanje se planira na osnovu raspoloživih resursa i opreme, a vandredno održavanje podrazumeva
čišćenje prosutih agresivnih tečnosti, izvlačenje masnih fleka i slično.


cetkare

odrzavanje podova

odrzavanje i poliranje podova

Održavanje podova

Proces održavanja podova


Redovno održavanje se planira na osnovu tipa poda, raspoloživih resursa i mašina. Korišćenjem naprednih sredstava za čišćenje i negu poda na bazi litijuma i PH faktora prilagođenog betonima, pored estetskog efekta se postiže i funkcionalno očvršćavanje podloge.
Upotrebom mašina sa dijamantskim filcevima se postiže kombinacija hemijskog i mehaničkog tretmana kojom se dolazi do optimalnih rezultata.

Vanredno održavanje se često sastoji od uklanjanja fleka prosutih tečnosti. Masne fleke nisu samo estetski problem, već i funkcionalni, jer na tom mestu standardna sredstva za održavanje nemaju funkciju. U tom slučaju nije moguće upotrebiti ni sredstva za zaštitu poda. Uklanjanje masnih fleka se vrši vrhunskim hemijskim sredstvima koja omogućavaju dubinsko dejstvo.
Ali, uvek je bolje preventivno zaštititi pod pre nego što dođe do fleka. U ovu svrhu možemo našim klijentima ponuditi najsavremenija sredstva za zaštitu i negu betona, teraca ili kamena, koji osiguravaju siguran i bezbedan rad na vašem podu.odrzavanje podova